Den første modtagelse af Far, fare krigsmand

Så er debutdagen ovre, et TV-interview overstået og den første anmeldelse af Far, fare krigsmand ude – og så sker det endda alt sammen på selve udgivelsesdagen!! Det er ret usædvanligt med den opmærksomhed for børne- og ungdomslitteratur.

Når man har båret rundt på en historie i så mange måneder og endelig slipper den fri, så er det næsten som at sende sit barn af sted i skole for aller første gang.
Man tænker vel som forælder (eller forfatter) på den første dag med både frygt og glæde.
Endelig sker det – tænk at det er nu! Og bare der nu bliver lagt mærke til dig og at nogen interesserer sig for dig, og at de vil se både på indholdet og ikke kun på det ydre, selvom det er smukt.
Jeg håber sådan at de taler pænt om dig og lytter til det, du har at fortælle – og ikke mindst, at du får mange mange nye venner på din vej.

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre forfatterdebut og debutdag med både TV-indslag og så den aller første anmeldelse, som er langt finere end jeg kunne drømme om.

Bent Rasmussen fra Folkeskolen.dk kalder det for “En lille stærk roman” og “En rigtig flot debutroman om savn, angst og mobning. Den går lige i hjertekulen.”

“Det er et rigtig flot greb, forfatteren Mette Emilieanna Bruun her har valgt at bruge. Det er hendes debut som romanforfatter, og det er hun sluppet mere end godt fra. Mette Emilieanna Bruun har skrevet en lille stærk roman, der går direkte i hjertekulen på læseren.”

Jeg er både ret lykkelig og lettet nu og sender derfor trygt min lille bog af sted ud i verden til de mange læsere.