Skolemessen i Århus 2015

For et par uger siden var jeg i Den røde stol på Skolemessen i Århus.
Jeg blev interviewet af Bent Rasmussen, som også lavede en meget fin anmeldelse af Far, fare krigsmand for Folkeskolen.dk. Du kan læse den her.

Interviewet med Bent Rasmussen bød på både spørgsmål omkring romanen, men også spørgsmål om hvem jeg er, og hvorfor jeg skriver.
Jeg blev også spurgt ind til mit arbejde som coach, og hvorfor jeg synes det er så vigtigt, at blive det menneske man gerne vil være, hvortil jeg kun kunne svare: Hvilket menneske skulle man ellers være? ;-)
Selv vil jeg gerne være én af den slags mennesker som kalder sig forfatter – det er et let spørgsmål, med et let svar.

Men visse spørgsmål er åbenbart sværere at svare på. Dem der handler om det man skriver er altid lettere (og mere konkrete) at svare på, end dem der handler om hvorfor man skriver. For mig ender det svar altid ud i, at det er noget, jeg ikke kan lade være med. At jeg elsker at skabe andre verdener og fortællinger parallelt med denne. Og at jeg har en følelse af, at karaktererne i disse næsten tvinger mig til at skrive deres historie.
Jeg håber at vende tilbage til Skolemessen og Bent Rasmussens rare og hyggelige selskab – med en ny historie, måske i 2016 – fordi jeg ikke kan lade være.

Skolemessen 2015 m. ramme