UDSOLGT!

Det er ikke en gang 3 måneder siden at Far, far krigsmand udkom, men første oplag er så godt som udsolgt! Min søde redaktør reddede min weekend ved at sende mig en mail med titlen: GENOPTRYK!
Det er mails som dén der både vækker glæde og egentlig også forundring hos en debutant som mig. Glæde fordi man så ved, at der jo er nogen der læser det, som man lægger sit hjerte i, men også forundring – for hvem har dog købt alle de bøger?

Når man udgiver sin første bog, er det både en skrøbelig start på et forfatterskab, man ikke aner hvordan kommer til at blive og være – et nyt jeg der skal findes, opdages og udforskes – og på mange måder dér livet for alvor må briste eller bære. Jeg har været fantastisk heldig og er meget taknemmelig for den store og positive opmærksomhed. Og jeg glæder mig over allerede at være nået ud til så mange. Mit største ønske med Far, fare krigsmand, udover at lykkes med at lave et stykke god litteratur, er at jeg har lykkes med at give en stemme og et rum til dem, som på en eller anden måde gennemgår det samme som hovedpersonen i bogen.

Jeg ved at en del af oplaget, som forventet er gået til klassesæt i skolerne, og jeg kan slet ikke vente med at høre elevernes respons og forhåbentlig møde dem rundt om landet. Til Jer andre der har fået fingre i bogen, skal her lyde et ydmygt, men dybfølt tak! Tak fordi I har støttet mig, troet på projektet og troet på mig.

2. oplag er på vej! ;-)

Den sidste rest af oplaget på Far, fare krigsmand.

Den sidste rest af oplaget på Far, fare krigsmand.