Foredrag og workshops

 
Alle uanset niveau kan blive bedre til at skrive og forstå litteratur.
 

Når jeg afholder workshops og foredrag på bl.a. skoler, i klubber og på biblioteker tager jeg altid udgangspunkt i klassen som den er, og med elevernes individuelle niveau, men har det altid som mål at efterlade klassen og den enkelte elev et niveau højere og endnu mere nysgerrig på litteratur og ikke mindst sine egne evner.
Jeg inddrager både elementer fra min uddannelse fra Forfatterskolen for Børnelitteratur og mit eget arbejde som forfatter, men også elementer fra min uddannelse og mit job som coach.

Indhold og længde aftales nærmere med dig som underviser ud fra dine og elevernes ønsker, niveau, behov og pensum.

Kontakt mig på: 81303097 eller info@metteemilieannabruun.dk

 

“Eleverne var vældig begejstrede for de forskellige øvelser, de følte at deres fokus på sproget i den grad blev udfordret.
Eleverne siger selv, at det var sjovt, de lærte at have fokus på at udvikle deres skriftsprog, at sanserne blev brugt, og de følte at de fik en oplevelse af, hvordan en forfatter arbejder.
 
Jeg synes, som lærer, at jeg fik nogle ideer til, hvordan jeg kunne variere undervisningen med øvelser, så eleverne lettere kunne opleve, hvad det ville sige at variere sproget, og hvordan stemningen i det skrevne blev tydeliggjort.
Det var en prima formiddag og med tilstrækkelig variation, så eleverne hele tiden blev udfordret”.
- Pia Lund
Interskolen (Århus)